Denna eviga väntan!

Robin skriver...

Jaha, de enda vi gör nu är att vänta. Den lille verkar verkligen trivas där inne i den varma magen. Imorgon är det en vecka över beräknat. När tror ni att han kommer? (:

 

 


Vecka 37 - Uppföljning !!

Robin skriver ...

I det tidigare inlägget skrev Camilla om att den lille i magen inte riktigt växer som han skulle. Så nu kommer ett glädjande besked! Jag kan nu meddela att han har växt ikapp sig. Vi var hos barnmorskan och kollade det idag. Han är till och med lite över kurvan, så han växer så det knakar! =)


Vecka 37 - Snart bara 2 veckor kvar...

Camilla skriver...

Tänkte berätta lite om förra besöket hos barnmorskan. Jag fick gå dit själv denna gången, för Robin hade blivit magsjuk. Mina blodvärden var bättre än innan men ändå låga men jag fortsätter äta mina hjärntabletter, så kan inte göra så mycket mer åt det.  Men när hon skulle se om Kevin växer som han ska visade det sig att han var för liten, det vill säga att han inte följer sin kurva som han snällt gjort innan. Men barnmorskan sa att om han växer till sig som han ska till nästa besök, som är på torsdag så finns det inget att oroa sig för. Fick även göra ett till ultraljud för att se så att huvudet verkligen låg neråt, för hon blev lite osäker när jag hade så ont när hon klämde på magen. Men det gjorde det. Hon tyckte även att jag hade gått upp lite för lite i vikt, men hade precis varit magsjuk, så det var nog ingen fara med det. Så är lite nervös inför torsdagen,
men det ska nog gå bra =)


Robin skriver ...

Ja, nu börjar det verkligen närma sig på riktigt. Nu när både julen & nyår är över så har man ju bara en enda ska i tankarna. PÅ SÖNDAG ÄR DET BARA EXAKT 2 veckor kvar!! Magen börjar nu också ändra form. Innan har det i stort sätt stått rakt fram, men nu börjar den sjunka neråt. Barnet i magen börjar alltså förbereda sig och pressa längst ner i magen. Han sparkar mindre med, men de är väl för det inte finns så mycket utrymme kvar. Det är trångt nu. Idag har vi tagit fram de kläder vi ska ha med oss till BB. Vi har en boddy som det står "I <3 Dad" på. Det är ju självklart de första plagget som den lille ska ha på sig. Åh, va ja längtar! =)

RSS 2.0